اقتصاددان 24-حدود یک سال و نیم پیش، برخی از حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شدند. حشراتی مانند کرمهای آرد و ملخ بهعنوان تنقلات خشک میشوند یا بهصورت پودر بهعنوان افزودنیهای غذایی تا 10 درصد در بیسکویت، پاستا، نان، کورن فلکس و سایر محصولات حاوی پروتئین آسیاب میشوند.
همانطور که “موج آلمان” گزارش می دهد، حشرات جدید اکنون به این چرخه می پیوندند: جیرجیرک های خانگی پودر شده و فرآوری شده، و از روز پنجشنبه، 26 ژانویه، تخم های سوسک بستر (Alphitobius diaperinus).
محصولات غذایی که از این حشرات استفاده می کنند باید دارای برچسب باشند. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.
سازمان ایمنی غذای اروپا یک ارزیابی علمی از این مواد انجام داده و آنها را به عنوان ایمن برای سلامت طبقه بندی کرده است. اما از آنجایی که واکنش های آلرژیک ممکن است در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات در مورد آلرژی الزامی است.
کمیسیون اتحادیه اروپا حشرات را به عنوان منبع پروتئین جایگزین در برنامه مزرعه تا چنگال فهرست کرده است که می تواند برای انتقال به یک رژیم غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار گیرد.
حدود یک سال و نیم پیش، برخی از حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شدند. حشراتی مانند کرمهای آرد و ملخ بهعنوان تنقلات خشک میشوند یا بهصورت پودر بهعنوان افزودنیهای غذایی تا 10 درصد در بیسکویت، پاستا، نان، کورن فلکس و سایر محصولات حاوی پروتئین آسیاب میشوند.
اکنون حشرات بیشتری به این چرخه میپیوندند: جیرجیرکهای خانگی پودر شده و فرآوریشده، و از پنجشنبه، 26 ژانویه، تخمهای ساس (Alphitobius diaperinus).
محصولات غذایی که از این حشرات استفاده می کنند باید دارای برچسب باشند. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.
سازمان ایمنی غذای اروپا یک ارزیابی علمی از این مواد انجام داده و آنها را به عنوان ایمن برای سلامت طبقه بندی کرده است. اما از آنجایی که واکنش های آلرژیک ممکن است در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات در مورد آلرژی الزامی است.
کمیسیون اتحادیه اروپا حشرات را به عنوان منبع پروتئین جایگزین در برنامه مزرعه تا چنگال فهرست کرده است که می تواند برای انتقال به یک رژیم غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار گیرد.
منبعی غنی از پروتئین، ویتامین و فیبر
طبق تحقیقات ادارات مربوطه مرتبط با اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید گازهای گلخانه ای کمتر، مصرف آب کمتر و نیاز به فضای کمتر و البته ضایعات کمتر.
موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان یک غذای سالم با درصد بالایی از چربی، پروتئین، ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی طبقه بندی کرده است.
سازمان غذای اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت برنامه غذایی دیگر برای حشرات است. در سوئیس، کرم های آرد، جیرجیرک و ملخ اروپایی از سال 2017 به عنوان خوراکی شناخته شده اند.
حدود یک سال و نیم پیش، برخی از حشرات وارد چرخه غذایی اتحادیه اروپا شدند. حشراتی مانند کرمهای آرد و ملخ بهعنوان تنقلات خشک میشوند یا بهصورت پودر بهعنوان افزودنیهای غذایی تا 10 درصد در بیسکویت، پاستا، نان، کورن فلکس و سایر محصولات حاوی پروتئین آسیاب میشوند.
اکنون حشرات بیشتری به این چرخه میپیوندند: جیرجیرکهای خانگی پودر شده و فرآوریشده، و از پنجشنبه، 26 ژانویه، تخمهای ساس (Alphitobius diaperinus).
محصولات غذایی که از این حشرات استفاده می کنند باید دارای برچسب باشند. مصرف کنندگان خودشان تصمیم می گیرند که این محصولات را بخرند یا نه.
سازمان ایمنی غذای اروپا یک ارزیابی علمی از این مواد انجام داده و آنها را به عنوان ایمن برای سلامت طبقه بندی کرده است. اما از آنجایی که واکنش های آلرژیک ممکن است در افراد حساس رخ دهد، نوشتن اطلاعات در مورد آلرژی الزامی است.
کمیسیون اتحادیه اروپا حشرات را به عنوان منبع پروتئین جایگزین در برنامه مزرعه تا چنگال فهرست کرده است که می تواند برای انتقال به یک رژیم غذایی پایدارتر مورد استفاده قرار گیرد.
منبعی غنی از پروتئین، ویتامین و فیبر
طبق تحقیقات ادارات مربوطه مرتبط با اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید گازهای گلخانه ای کمتر، مصرف آب کمتر و نیاز به فضای کمتر و البته ضایعات کمتر.
موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان یک غذای سالم با درصد بالایی از چربی، پروتئین، ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی طبقه بندی کرده است.
سازمان غذای اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت برنامه غذایی دیگر برای حشرات است. در سوئیس، کرم های آرد، جیرجیرک و ملخ اروپایی از سال 2017 به عنوان خوراکی شناخته شده اند.
طبق تحقیقات ادارات مربوطه مرتبط با اتحادیه اروپا در بروکسل، پرورش حشرات برای غذا چندین مزیت دارد: تولید کمتر گازهای گلخانه ای، مصرف آب کمتر و نیاز به فضای کمتر و البته ضایعات کمتر.
موسسه تغذیه اتحادیه اروپا نیز حشرات را به عنوان یک غذای سالم با درصد بالایی از چربی، پروتئین، ویتامین ها، فیبر و مواد معدنی طبقه بندی کرده است.
سازمان غذای اتحادیه اروپا در حال حاضر در حال بررسی هشت برنامه غذایی دیگر برای حشرات است. در سوئیس، کرم های آرد، جیرجیرک و ملخ اروپایی از سال 2017 به عنوان خوراکی شناخته شده اند.
منبع: آینده