پیش از هر چیزی باید توجه داشت که نحوه مصرف سیر سیاه تاثیر بسیار زیادی بر تاثیر گذاری این محصول داشته و یکی از شروط اولیه و اصلی به منظور کسب رضایت از نتایج حاصل از مصرف این ترکیب غذایی به شمار می آید. همانطور که می دانید سیر سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. برای بعضی افراد مصرف پودر سیر سیاه راحت تر است. اگر شما سیر سیاه را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید و با مصرف حداقل 2 تا 5 سیر در روز، می توانید سیستم ایمنی بدنتان و همچنین استخوان و چشم هایتان را تقویت کنید و از گرفتگی رگ های قلبی و بروز سرطان و چین و چروک بر روی پوستتان جلوگیری کنید و اگر کبد چرب یا دغدغه لاغری دارید ، با مصرف سیر سیاه حل کنید و سلامتی بدن خود را تا سالیان سال تضمین کنید. همچنین بر این واقعیت تأکید دارند که سیر تأثیر زیادی در کاهش علائم بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دارد.

ابتدا باید به این نکته اذعان کنیم که سیر به عنوان یک خوراکی پرمصرف و پرخاصیت ، طعمی منحصر بهفرد دارد و سیر حتی در میان افرادی که با طعم و بوی تند این گیاه مشکل دارند، به دلیل ویژگیهای سلامتبخش آن، خوشنام و مقبول است. طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. در فصل های پاییز و زمستان برگ سیر تازه در بازارهای محلی شمال فراوان است. برگ سیر تازه را خوب می شوییم و با کارد خرد می کنیم، در ماهیتابه روغن می ریزیم، برگ سیر را در آن سرخ می کنیم، تخم مرغ ها را در کاسه ای می شکنیم و آن را به برگ سیر اضافه می کنیم. از سیر تازه برای تهیه سیر ترشی استفاده می شود. از سیر سیاه در اصفهان به وفور به عنوان طعم دهنده و ادویه در غذا های مختلف استفاده می شود، همچنین از آن به عنوان یک داروی ضد خواب و انرژی زا نیز استفاده می کنند چرا که این داروی گیاهی به علت وجود یک سری مواد در خود، متابولیسم بدن را افزایش داده و انرژی در دسترس بدن را افزایش می دهد. سیر سیاه در اصفهان از مواد بسیار پر مصرف می باشد و از سیر سیاه در اصفهان برای درمان انواع بیماری های سخت و بدخیم استفاده های زیادی می شود.

سیر می تواند باعث تحریک دستگاه گوارش شود پس اگر در هضم غذا یا عملکرد معده مشکلی دارید از آن به مقدار مناسب استفاده کنید. علاوه بر این ها سیر موجب بهبود گردش خون در پوست می شود. 2- اما برای درست کردن سیر سیاه در خانه لازم است تا سیر های خام را در مکانی مرطوب در دمای 60 الی 80 درجه به مدت 50 تا 90 روز نگهداری کنید و بعد از این مدت می توانید آنها را در کنار غذایتان سرو و میل کنید و لذت ببرید. سیر سیاه یکی از فرآورده های گیاهی، دارویی و غذایی به عنوان ادویه، چاشنی و افزودنی در غذاهای ایرانی و آسیای شرقی است. این ترکیب به دلیل برخورداری از ارزش غذایی بالا دارای خواص درمانی بسیار زیادی بوده عنوان یکی از ترکیبات دارویی و درمانی در طب سنتی ایران زمین و کشورهای آسیای شرقی شناخته می شود. سیر سفید در مدت زمان چهل روز و با دادن رطوبت و دمای خاص و مشخص تبدیل به سیر سیاه می شود که باعث می شود این محصول از ارزش غذایی و درمانی ویژه ای برخوردار باشد. در واقع شاید کمتر کسی را سراغ داشته باشیم که سیر را حتی شده برای مقطعی کوتاه به دلیل خواص فوقالعاده آن مصرف نکرده باشد.

این گیاه در صورت داشتن ۶ تا ۸ هفته دمای کمتر از ۴/۴ درجۀ سانتیگراد (۴۰ درجۀ فارنهایت) بهتر عملمیکند. در این مطالعه ، اثرات AGE بر روی کبد چرب ، مقاومت به انسولین و میکروبیوتای روده ای بین موشهای ddY-H ، موش مقاومت به انسولین و موشهای ddY-L ، موشهای طبیعی مقایسه شد. همچنین قدرت آنتی اکسیدانی در مقایسه با سیر خام به عنوان ماده اولیه به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و بنابراین افزایش اثرات مفید آن در مقایسه با سیر خام به میزان قابل توجهی آشکار است. از فواید سیر سیاه میتوان به درمان MS و دیابت و سرماخوردگی، تقویت استخوان ها و سیستم عصبی، تقویت چشم، درمان کبد چرب اشاره کرد. از جمله فواید عناصر غذایی گیاهی می توان به فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی اشاره کرد. فروشگاه های اینترنتی محصولات دکتر بیز چگونه فعالیت می کنند؟ را بپرسد. برخی از فروشگاه های اینترنتی کالاهای دکتر بیز دارای بخشی به عنوان مجله ی اینترنتی هستند در این بخش متناسب با محصولاتی که به فروش می رسد مقالات و اخبارهایی قرار داده می شود به عنوان مثال از محصولات جدید شرکت بیز رونمایی می شود و یا اعلام می شود که تعداد مشخصی از محصولات قرار است که به لیست موجود اضافه شود.

اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد سیر سیاه کجا گیر میاد بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

ایندکسر