به تیتر نمونه به جهت کودکان در سن رشد و همچنین به جهت وزن گیری جنین در 3 ماهه آخر بارداریمی اقتدار از سویق به کار گیری نمود . در روایات به کار گیری از سویق بسیار پیشنهاد شده درباره سویق آمده: انما عمل بالوحی؛ سویق به پیشنهاد وحی درست شده است. حتی به جهت نوزاد جدید متولدشده توصیه نمودند. همچنین این سویق فاقد هرگونه مواد حفظ کننده می باشد که به جهت تن سوای ضرروزیان است. نکته: طریق تهیه سویق برنج مانند سویق گندم و جو همپا سبوس می باشد. به جهت تهیه و تنظیم سویق برنج، آرد برنج و سبوس آن را جداگانه تفت داده و الک کرده و ادغام می نمایند و یا برنج سبوس دار را آرد کرده و تفت داده و آنگاه دوباره آسیاب و تفت می سویق و چاقی دهند. علاوه بر این، سویق طفل اصلی ویتامین “C” می باشد که در خصوص رخ گیری گلبول های قرمز‌رنگ خون در استخوان بندی تن نقش مهمی دارد. این ماده غذایی برای مادرانی که در گیر فقر آهن میباشند به زمان بارداری فراوان پیشنهاد شده می باشد و علاوه بر آن میزان اسیدفولیک تن در همین دوران را نیز تأمین میکند. در طب سنتی سویق عبارت از؛ تفت دیتا آرد بعضی حبوبات، بدین شکل که به عنوان مثال آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را هم جداگانه تفت می دهند، آنگاه از الک نمودن آن ها را اهمیت نیز مخلوط می کنند. چنانچه به دنبال یک سویق مطلوب به خواسته ارتقاء وزن هستید، سویق گندم یک آیتم مناسب است ولی در نار همین خصوصیت سویق گندم در ارتقاء قوای جنسی و بنیه بدن هم مفید است. ولی خاصیت ویژه خودشان را دارا هستند ولی نباید حساس سویق نادرست گرفته شوند. سویق خواص فوق العاده ای دارد که در ادامه برخی از آن ها را آورده ایم… خواص هر سویقی با خواص همان چیزی که از آن تهیه و تنظیم شده هست تناسب دارد.مثلاً هنگامی جو از گندم سردتر است، طبع سویق جو هم از سویق گندم سردتر است؛ بنابراین عالی میباشد قبل از تنظیم و تناول کردن سویق طبع و مزاج خودتان رابشناسید تا گزینش صحت داشته باشید. به عبارتی سویق تام هست اهمیت این تفاوت که ذرات آن ریزتر و قابل انحلال در شیر است. همین سـویـق بهـترین مکـمل شیـر مــادر است. درصورتیکه از تالیف این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید داده ها بیشتری در مورد سویق خشک به این معنی که چه لطفا از صفحه ما بخواهید.

ایندکسر