موسسه طبی آمریكا تخمین زد كه افراد سیگاری 35 میلی گرم عمده از افراد غیر سیگاری در روز به اسید آسکوربیک نیاز دارا هستند ، البته به طور قانونی RDA بالاتر به جهت اشخاص سیگاری تولید نمی كنند. اصلی این حالا در بعضا افراد ممکن هست باعث ساخت دل درد، سوزش سر دل، گرفتگی و سردرد شوند. در همان نظرسنجی اعلام کرد که حدود 30 % از بزرگسالان گزارش شده که آن ها یک مکمل غذایی اسید آسکوربیک یا مولتی ویتامین / مکمل معدنی مصرف که شامل اسید آسکوربیک بود و مصرف کل این اشخاص دربین 300 تا 400 میلی گرم در روز بود. شیرخواران و کودکان از بدو به دنیا آمدن تا سن ۳ سال ۴۰-۳۰ میلیگرم، سن ۱۰-۴ سال ۴۵ میلی گرم، نوجوانان و بزرگسالان ۶۰-۵۰ میلی گرم، زنان باردار۷۰ میلی گرم، در دوران شیردهی ۹۵-۹۰ میلی گرم نیاز دارند. رعایت مقررات به روز شده برچسب گذاری تا 1 ژانویه 2020 ، به جهت تولیدکنندگان اصلی 10 میلیون دلار فروش سالانه مواد غذایی و تا 1 ژانویه 2021 به جهت تولیدکنندگان اساسی فروش کاهش از 10 میلیون دلار سالانه مواد غذایی مورد نیاز بود. ویتامین ث که به اسید آسکوربیک و آسکوربات نیز دارای اسمو رسم است، ویتامینی می باشد که در غذاهای متفاوت یافت می‌گردد و به عنوان مکمل غذایی به فروش میرسد. آیا می توانید به طور طبیعی از غذاها ویتامین C دریافت کنید؟ ادله همین امر این هست که هنگامی شما از مواد غذایی طبیعی مصرف می کنید، در واقعیت طیف وسیعی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنزیم ها را به کار گیری می کنید وجود تمام همین موردها در کنار هم سبب استفاه بهینه از ویتامین ها می شود. این ویتامین یک آنتی اکسیدان با قدرت بالا میباشد که می­توان به عنوان یک دلیل احیاکننده در بسیاری از عملکردهای آنزیمی سلولی و نقل و انتقالات الکترون از آن اسم برد. به این ترتیب می­توان از بضاعت این آنتی اکسیدان (اسید آسکوربیک 3 میلی­مولار) در راستای بهبود رشد و نمو گل رز مینیاتوری در وضعیت تحت تنش شوری استفاده کرد. تصور این میباشد که استنشاق دود باعث آسیب اکسیداتیو می شود و همین ویتامین آنتی اکسیدان را تخلیه می کند. همین ویتامین به طور گسترده گرفته هست مکمل غذایی و در صورت های متفاوت در دسترس است، از پاراگراف قرص، مخلوط نوشیدنی و در کپسول. از دیگر کاربرد اسید اسکوربیک یا ویتامین C بدلیل زیر بودن PH می تواند از رویش میکروب ها خودداری کند و منجر کمتر خرابی مواد غذایی بشود.به همین ادله ، اسکوربیک اسید یک ماده نگهدارنده موثر طبیعی است.از همین ماده غذایی به تیتر ماده نگهدارنده در طیف وسیعی از محصولات غذایی از پاراگراف نان ، گوشت ، مربا و ژله و … به جهت افرادی که هر نوع نگرانی در آیتم دقیقا کجا و همینطور راهنمایی در گزینه چگونگی به کارگیری از واکنش اسید آسکوربیک اهمیت ید ، شما شاید می توانید با ما در کاغذ وب تماس بگیرید.

ایندکسر